Våra rum

Vi erbjuder många olika rumstyper där alla är modernt utrustade med TV och Wifi. Dessutom har vi sängar av hög kvalitet från Jensen. Så ta en paus från shoppingen och koppla av lite hos oss, med alla bekvämligheter på plats! 
 • Standard twin room- rum med hög komfort

  Njut av bekvämligheten och känn dig som hemma i våra standardrum med två enkelsängar. Sov som en stock i sköna sängar av hög kvalitet från Jensen, framtagna för att ge bästa komfort. Rummet är luftigt med en ljus och fräsch inredning. Du får eget badrum med toalett och dusch.

  Läs mer
 • Superior room- njut av en lyxigare tillvaro

  Vill du ha ut mer av din hotellvistelse? Då ska du bo i ett av våra superior-rum och ta chansen att kunna njuta av en lyxigare tillvaro hos oss. Utöver allt annat som ingår erbjuder vi en stor och härlig dubbelsäng, eget badrum med toalett, dusch och lyxigare toalettartiklar. Choklad och mineralvatten ingår också.

  Läs mer
 • Family room- för större sällskap

  Är ni fler än två personer passar det perfekt att bo i ett av våra fina familjerum. Dessa ser likadana ut som standardrummen, med två enkelsängar men innehåller också en våningssäng. Vakna utvilad efter att ha sovit i en skön säng av hög kvalitet från Jensen, framtagen för att ge bästa komfort. Du får eget badrum med toalett och dusch.

  Läs mer
 • Tillgänglighetsanpassade rum

  För dig med särskilda behov finns det rum som är anpassade för just det. I dessa rum finns två enkelsängar, eget större badrum med toalett och dusch. Sov som en stock i sköna sängar av hög kvalitet från Jensen, framtagna för att ge bästa komfort. Badrummen är ljusa och rymliga med specialanpassning för att underlätta din vistelse på hotellet.

  Läs mer
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2024

Logotyp Zebraweb