Vår lunchmeny

       

Lunchmeny Vecka 40

<Måndag
1. Kycklinglårfilé med coleslow och ris.
2. Stekt prinskorv med stuvad morot och kokt potatis.

Tisdag
1. Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis.
2. Pestofisk med kokt potatis.

Onsdag
1. Fläsknoasette med sting serveras med ungs potatis.
2. Parmesankyckling med tomat och basilika serveras med jasminris.

Torsdag
1. Baconinlindad köttfärslimpa med enbärssås och kokt potatis.
2. Isterband med stuvad potatis.

Fredag
1. Revbensspjäll med gräddsås och klyftpotatis.
2. Burgundisk gryta med kokt potatis.

Lördag
Ingen Lunch

Söndag
Ingen Lunch

Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka

Mån – Fre  11.30-14.00

Pris buffé 120;- sek

Vi har även TAKE AWAY för 99;- sek

Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen på +46 (0) 571-78 14 00 för info.

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2022

Logotyp Zebraweb