Konferens

För möten och evenemang

Funderar ni på att anordna ett evenemang eller möte? Vi har konferensrum där vi kan ta emot både större och mindre grupper. Vi har stora ytor i vår sal Skandinavien, här kan det anordnas både stora möten, happenings eller privata arrangemang. Har ni en idé men inte riktigt vet hur ni ska gå vidare? Vi har anordnat många olika evenemang och vi bollar gärna idéer!

När ni kommer på konferens hos oss så kan ni alltid förvänta er en hög personlig servicenivå. I våra salar ingår alltid kanon, whiteboard, block, penna och gratis wifi. För att ni ska få det extra trevligt så bjuder vi på frukt och godis i våra mindre salar!

Är du intresserad av att lösa din möte helt digitalt? Kontakta oss så får vi höra dina önskningar, vi har olika alternativ på helhetslösningar.

Planerar du ett möte eller en konferens?

Under maj och juni månad erbjuder vi 25% rabatt på våra vackra konferenslokaler. Uppge koden ”25%” vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Observera att rabatten gäller för lokalhyran på nya mötesbokningar förlagda under maj och juni 2024. Skapa minnesvärda och produktiva evenemang hos oss till ett fantastiskt pris!

 

Kontakta oss nedan med er bokning eller idé så skräddarsyr vi en offert efter önskemål.

Kontakta oss

 

Uppdukat för bankettmiddag
Skandinavien - upp till 200 personer
Strömbergs - upp till 30 personer
Gladers - upp till 8 personer
Levins - upp till 8 personer
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2024

Logotyp Zebraweb