Vår lunchmeny

Lunchmeny v. 19

Måndag

Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis.

Kycklinggryta med ris.

Tisdag

Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis.

Torsk i citronsås serveras med kokt potatis.

Onsdag

Noaisette med sting och klyftpotatis.

Kycklinglårfilé med coleslaw och ris.

Torsdag

STÄNGT.

Fredag

Skogspanna med smörstekta kantareller och kokt potatis.

Blomkål och broccoliegratäng toppad med kalkon.

Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka

Mån-Fre  11.30-14.00

Pris på buffé 120:-sek
Takeaway för 99:- sek

Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen på +46 (0) 571-78 14 00 för info.

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2024

Logotyp Zebraweb