Lunchmeny v. 19
Måndag
Skinkstek med äppelgräddsås och kokt potatis.
Kycklinggryta med ris.
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis.
Torsk i citronsås serveras med kokt potatis.
Onsdag
Noaisette med sting och klyftpotatis.
Kycklinglårfilé med coleslaw och ris.
Torsdag
STÄNGT.
Fredag
Skogspanna med smörstekta kantareller och kokt potatis.
Blomkål och broccoliegratäng toppad med kalkon.
Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.
Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka
Mån-Fre 11.30-14.00
Pris på buffé 120:-sek
Takeaway för 99:- sek
Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen på +46 (0) 571-78 14 00 för info.