Vår lunchmeny

V. 30

Måndag:
Teriyakimarinerad kycklingfilé med coleslaw och ris
Kasslergratäng och kokt potatis

Tisdag:
Kalops med rödbetor och kokt potatis
Dillpanerad kolja med remouladsås och kokt potatis

Onsdag:
Pannbiff med lök, gräddsås och kokt potatis
Kokt torsk med äggsås och kokt potatis

Torsdag:
Helstekt fläskkarré med pepparsås och klyftpotatis
Pasta med ost- och kalkonsås

Fredag:
Tacogratäng med salsasås och nachochips
Kycklinggryta med ris

Lördag:
Fläskfilé med grönpepparsås och pommes
Varmrökt lax med hjortron crème fraiche och färskpotatis

Söndag:
Fläskwok med bambuskott och vattenkastanjer, serveras med vitlökscrème och sötsursås
Stekt kungsflundra med räk- och dillsås och kokt potatis

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka

Mån-sön 99:-

Må-Fre 11:30-14:30
Lör kl 11:30-15:00
Sön kl 12:00-15:00

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2019

Logotyp Zebraweb