Vår lunchmeny

v.49

Måndag:
Glöggryta med kokt potatis.
Prinskorv med stuvade morötter och stekt potatis.

Tisdag:
Skinkstek med gräddsås och surkål serveras med kokt potatis.
Tomatfisk med mozzarella, basilika och kokt potatis.

Onsdag:
Gratinerad kyckling med ris.
Dillkokt fisk med pepparotssås och kokt potatis.

Torsdag:
Fläskfilé i krämig sås toppad med purjolök och soltorkad tomat serveras med kokt potatis.
Morotssoppa.
Dessert: Chokladmousse med limemarinerade jordgubbar.

Fredag:
Chili con carne med ris.
Flygande Jacob med klyftpotatis.

Lördag:
Örtmarinerad fläskytterfilé med pepparsås och ugnspotatis.
Apelsinfisk med kokt potatis.

Söndag:
Jullunch 249;-

 

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka.

Mån-fre kl 11:30-14:30
Lör kl 11:30-15:00
Sön kl 12:00-15:00

Pris Buffé 99:- SEK

Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen för info.

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2019

Logotyp Zebraweb