Lunchmeny Vecka 22
Måndag
1. Baconinlindad fläskytterfilé med rosépepparsås och kokt potatis.
2.Kyckling Tikka Masala och ris.
Tisdag
1. Stekt fläsk med löksås, bruna bönor och kokt potatis.
2. Regnbågslax med räk- och dillsås med kokt potatis.
Onsdag
1.Köttfärsbiffar med soltorkade tomater, ost, gräddsås och kokt potatis.
2.Kasslergratäng och ris.
Torsdag
1. Stekt fläskkarré med cassissås och kokt potatis.
2. Kokt torsk med äggsås och kokt potatis.
Fredag
1. Skinkstek med gräddsås och kokt potatis.
2. Drumsticks med kall curry- och äppelsås med klyftpotatis.
Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.
Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka
Mån – Fre 11.30-14.00
Pris buffé 120:- sek
Vi har även TAKE AWAY för 99:- sek

Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen på +46 (0) 571-78 14 00 för info.