Lunchmeny Vecka 5
Måndag
1. Nötstek med brunsås och kokt potatis.
2. Korvstroganoff och ris.
Tisdag
1. Stekt fläsk med bruna bönor, löksås och kokt potatis.
2. Ungsgratinerad lax med Västerbottenost serveras med kokt potatis.
Onsdag
1. Teriyakimarinerad kyckling med coleslow och stekt potatis.
2. Köttfärssås och spagetti.
Torsdag
1. Stekt fläskkarré med rosepapparsås och kokt potatis.
2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispgrädde.
Fredag
1. Schnitzel med citronsmör och bearnaisesås serveras med klyftpotatis.
2. Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Vegetariskt alternativ finns, fråga personalen.
Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka
Mån – Fre 11.30-14.00
Pris buffé 120:- sek
Vi har även TAKE AWAY för 99:- sek

Vi reserverar oss för ev. ändrade öppettider under helgdagar och abonnering av restaurangen.
Kontakta receptionen på +46 (0) 571-78 14 00 för info.