Vår lunchmeny

V. 12

Måndag:

Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis.
Stuvade makaroner med stekt falukorv.

Tisdag:

Stekt fläsk med bruna böner, löksås och kokt potatis.
Fiskgratäng med dill & räkor, serveras med kokt potatis

Onsdag:

Kalops med rödbetor och kokt potatis.
Stekt kungsflundra med romsås och kokt potatis.

Torsdag:

Helstekt fläskkarré med cassissås och kokt potatis.
Köttfärssoppa.
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås.

Fredag:

Kebabgryta med pitabröd och pommes.
Kycklingklubba med tzatziki, serveras med ris.

Lördag:

Fläskfilé med pepparsås och klyftpotatis.
Laxfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.

Söndag:

Biff bourgogne med kokt potatis.
Stekt kolja med citronsås och kokt småpotatis.

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka

Mån-sön 99:-

Må-Fre 11:30-14:30
Lör kl 11:30-15:00
Sön kl 12:00-15:00

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2019

Logotyp Zebraweb