Vår lunchmeny

V.21

Måndag:
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
Korvstroganoff och ris.

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås, bruna bönor & kokt potatis
Texmex fisk med kokt potatis.

Onsdag:
Moussaka med ananassallad.
Stekt torskfilé med remouladsås och kokt potatis.

Torsdag:
Helstekt fläskkarré med plommongräddsås och klyftpotatis.
Pastagratäng med kalkon och basilika.

Fredag:
Kyckling tikka masala och basmatiris.
Revbensspjäll med coleslaw och ugnsbakad potatis.

Lördag:
Fläskwok med grönsaker och vitlökscreme.
Laxlasagne.

Söndag:
Örtmarinerad fläskytterfilé med rosépepparsås och klyftpotatis.
Torskrygg med sparris och vårlök, toppad med räkor och kokt potatis.

Det ingår alltid måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka
Mån-sön 99:-

Må-Fre 11:30-14:30
Lör kl 11:30-15:00
Sön kl 12:00-15:00

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2019

Logotyp Zebraweb