Välkommen hem! Till Hotell Charlottenberg Välkommen hem! Till Hotell Charlottenberg
 • Nyheter 26/06

  Semesterstängt

  Till våra gäster, Vi på Hotell Charlottenberg har semesterstängt fram till v.32 och öppnar åter igen måndag 3:e augusti. Restaurangen serverar lunch under v.27,…

  Läs mer →
 • Hållbarhet

  Ekman Hotels hållbarhetsarbete

  Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt hållbarhetsarbete för att ha så lite påverkan på miljön som möjligt. Självklart vill vi även att du som gäst är med och hjälper oss aktivt!

  Läs mer Boka nu
 • Boende

  Erbjudanden just nu

  Här hittar du alla erbjudanden vi har på övernattning.

  Läs mer Boka nu
Emblem

Hotell Charlottenberg

Gôtt, glatt & service på Värmländskt vis!

Hotell Charlottenberg är ett modernt konferenshotell. Hotellet är beläget strax innan den norska gränsen, i anslutning till Shoppingcentret i Charlottenberg. Hotellet är ett populärt övernattningsställe för bussgrupper, konferenser och shoppinggäster. Till oss kan du ta dig via riksväg 61 från både Karlstad och Oslo. Det går även att ta sig hit via kollektivtrafik, vi ligger ca 5 min gång från tågstationen.

Hotellet har 149 hotellrum, allt från mindre enkelrum med god komfort till familjerum med plats för hela familjen. Vi erbjuder också superiorrum med lite extra lyx för den som vill unna sig i vardagen. Alla våra rum har norska kvalitétssängar från Jensen.

Vi är en del av Ekman Hotels som består av oss tillsammans med våra systerhotell, Hotell Årjäng, Stadshotellet i Kristinehamn och Hotell Alfred Nobel i Karlskoga.

 

 

 

 

Läs mer →
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Charlottenberg © 2020

Logotyp Zebraweb